Stortvätt i Cascais

Cascais

Det här inlägget postades i Segling. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Stortvätt i Cascais

  1. Urban Olsson skriver:

    Kul att läsa om era äventyr och upplevelser. Det verkar ju vara ett helt kanongott liv att leva!! Se nu till att få ordning på Vetusen så blir blir allt bra. Själv har jag plockat ur Pentan på Comfortinan och renoverat den. Sen har du inspirerat mej om isolering av motorutrymmet så vi får väl ligga vid bryggan i Fröjdendal och jämföra vid lämpligt tillfälle, jag har decibel-mätare! :) Ha´t gott så syns vi! Det är bara att ringa i fall du behöver vinschas upp i masten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>